“Testovanie produktov v 50 destináciach behom 20 rokov - tomu sa hovorí skúsenosť”

 Značka, u ktorej sa dá povedať, že určuje trendy, pokiaľ ide o design, komfort a ochranu. Poď sa na túto kvalitu ich produktov pozrieť z blízka.

 1999 Rakúsko

“Behom natáčania snowboardového videa na Arlbergu zažívame lavínu. Produktový designér Holger Feist si zraníl chrbát. Príčina: lavinová lopata v jeho batohu. Holgerov bezprostredný záver je, že batoh s chráničom chrbáta by tomu pravdepodobne zabránil. “A nápad na batoh s chráničom chrbta je na svete.

Ľadvinka IN, alebo OUT?

Asi najširšie využitie má ľadvinka práve na bajku. Tabu, ale rozhodne nie sú ani ďalšie športové aktivity. To, že je dobré voziť so sebou na bajku aspoň niektoré základné veci je snáď jasné a tým pádom sa ponúka otázka kam to všetko dať? Takže skvelé riešenie môže byť práve ľadvinka.

Napríklad táto EVOC Hip Pack  je skvelá voľba pre kratšie výlety. Naviac je k dispozícii v rôznych farebných  prevedeniach. 

Evoc systémy fungujú tak, že sa ti ľadvinka vôbec na bedrách nepohne. Takže? Môžeš to v kľude posielať vzduchom, ako budeš chcieť.

Pitný režim – to je to, o čo tu ide. Ľadvinky Evoc Hip Pack PRO  sú vybavený hydrovakom odpadá teda hľadanie studne s jazykom na veste. Antibakteriálny zásobník na vodu o objemu 1,5 l (konkrétne pre ľadvinky ) nájdeš mimo iných aj na našom eshope. Nutné je podotknúť, že sú vyrobené bez BPA (pre tých čo to zaujíma - Bisfenol A- chemická zlúčenina, ktorú vo výrobkoch mať naozaj nemusíš) a PVC. Najlepšia recenzia je vždy osobná skúsenosť a tu je jeden tip od bajkerky.

 „V ľadvinke je dostatočný priestor pre náradie a najnutnejšiu servisnú výbavu, malé občerstvenie a v neposlednej rade vreckovky. Príjemne sa nosí, aj keď veziem liter vody vo vaku a pri zjazde aj skákaní drží ako pribitá.”

Ideme na batohy tejto legendárnej značky


Obrázek

 Jednoznačne začneme ochranou. Keď máš zakrytý celý chrbát, to je istota bezpečnosti, ochrany chrbtice. A to je k nezaplateniu! Presně takú ti umožní batoh Evoc FR Enduro Blackline a pokiaľ ho chceš hned teraz, stačí kliknúť :)

Niečo málo k funkciám a materiálom.

LITESHIELD ochrana chrbáta ponúka nekompromisnú kombináciu výkonu, a pohodlia pri nosení. Na vývoji tejto vychytávky spolupracuje zvučné meno Danny MacAskill a to je záruka sama o sebe. Ďaľšiou neodmysliteľnou vlastnosťou je samotná váha batoha. Iba 1400g gramov váži Evoc FR Trail Unlimited 20 vrátane chrániča chrbtice a tým je jedným z najľahších batohov so zabudovanou vnútornou ochranou TÜV úrovne 2 na trhu.

Funkcia Airoflex, funkcia pre lepšiu cirkuláciu vzduchu vďaka 3D tvarovaniu na zadnej strane, ktorá nielen zlepšuje pohodlie, ale hlavne vytvára priestor medzi batohom a chrbátu jazdca. Pri náročnom stúpaní, alebo naopak náročnomm zjazde, zostane tak chrbát lepšie odvetraný. O uložnom priestore sa najlepšie presvedčíš sám v teréne. Batoh nenechá nič náhode.


   

V ponuke Top on Trail máme batohy pre akékoľvek dobrodružstvá, ktoré ťa práve napadnú. Všestrannosť sa tejto značke rozhodne nedá uprieť. Napríklad batohy z rady Evoc Stage, alebo Evoc Ride sú dokonalým spoločníkom na každý deň.