Nutné info o bikerovi

Pre dobrú orientáciu v našom sortimente najsôr zisti, či tvoj malý alebo veľký cyklista jazdí enduro a MTB, downhill a freeride alebo dirt jump a street. Od toho sa určite lepšie odpíchneš a výber darčeku bude brnkačka. Takmer všetko, čo ponúkame, máme aj v detskej verzii, takže na našom e-shope vyriešiš darčeky aj pre malých bikerov.

ePokiaľ akurát nekupuješ nič pre seba, skús sa od obdarovaného dozvedieť, akú má veľkosť topánok, trička, nohavíc apod. Prinajhoršiom nenápadne prošmejdi bikerov šatník. Môže tam mať napríklad podobné kúsky, ktoré ti pomôžu s výberom, alebo zistíš, aký štýl sa jemu, alebo jej páčia. 

Keď budeš v koncoch, neváhaj nás kontaktovať a opýtať sa profíkov, my už poznáme, ktorá bije.

Darček pre cyklistu do 40 Eur

Do 40 Euríčkov u nás zoženieš jeden z tých „bezpečných“ darčekov (pokiaľ si netrúfaš kupovať napr. cyklo helmu), a to sú kvalitné ponožky na bicykel. Nejedná sa iba tak o niake obyčajné, ale o špeciálne vodotesné ponožky pre prechody mrazivých potokov, šlapania v extrémnych podmienkach v hlbokom snehu atď. Tieto ponožky sú fakt mega!

Nepromokavé ponožky SealSkinz All Weather Mid Hydrostop

Chceš vsadiť na fajn vychytávky pre cyklistov? Prekvap cyklistickým multifunkčním nářadím. Kľúče, imbusy, montpáky v mini prevedení na jednom mieste vytiahnu bikera z každého probléme na traile. Mrkni taktiež na fanúškovské triko na kolo od legendární značky Five Ten

Darček pre bikera do 80 Eur

Zjazdár a Enduro bikeri určite ocenia chrániče na kolena, s ktorými sa môžu extrémnej jazde venovať naplno a zároveň sa cítiť bezpečne. Možno má tvoj biker chrániče na bike už doškriabané alebo zničené – perfektná príležitosť pre Ježíška! V ponuke nájdeš aj detské chrániče na bicykel.

Chrániče kolien Troy Lee Designs Speed Knee Guard

Darček pre bikera do 120 Eur

No a teraz to najlepšie! Kúp svojmu blízkemu topánky Five Ten – keď ich pod stromčekom uvidí, tak sa zblázna, to ti garantujeme. Podľa toho, na akom biku jazdí, vyber tie pravé Five Ten topánky. Daj si pozor hlavne na veľkosť –  topánky na bicykel by mali byť o trochu väčšie. Noha sa počas jazdy prekrvuje a naberie na objeme. Veľmi dôležité je aj určiť, aké má biker na bajku pedále. 

Prečítaj si článok o výbere správnych topánok na bicykel a budeš sa orientovať ako profík.

Topánky Five Ten Freerider Pro


Nápoveda
: Nadšenci freeride a zjazdov alebo dirt jumpov a streetu volí skôr klasické pedále, a preto sú pre nich ideálne napríklad Five Ten Freerider. U endura a MTB sú zasa obľúbené nášlapné pedály SPD, s ktorými je napr. topánka Five Ten Kestrel kompatibilné. Najlepšie ale bude, keď si to u bikera zistíš, pretože sto ľudí, sto chutí. 

Do 120 Eur kúpíš ďalšie z must have chráničov pre enduro bikerov: chránič chrbta a hrude. Za zmienku stojí aj naše vymazlené cyklo dresy. Dres na bicykel je vyrobený z materiálu drirelease, ktorý je na dotyk príjemný ako bavlna, ale pritom uschne až štyrikrát rýchlejšie. Cyklistický dres do chladného počasia je základom výbavy nielen MTB jezdca. 

Dres Dirtlej Mountee Warm 

Darček pre bikera do 250 Eur

Helma na bicykel pre enduro jazdcov je zásahom do čierneho. Vyber tu top pre seba alebo pre svojho bikera. Zoznam sa s naozaj prrpracovanou helmou, ktorá neberie bezpečnosť na ľahkú váhu, má vnútornú nárazovú vložku Mips a vychytaný kšilt. Naviac aj parádne vypadá.

Enduro helma Troy Lee Designs A2 Mips


Ďalší top kandidáti pre nielen vianočné darčeky sú kvalitné nepromokavé cyklistické nohavice alebo cyklo bundy.  

Darček pre bikera do 320 Eur

Máš v pláne sa poriadne rozšúpnuť? Choď do poriadne premakanej designovej helmy na bicykel, ktorá je vystužená a zaručí maximálnu ochranu. Je jasné, že ten, koho chceš obdarovať, žije pre downhill a freeride? Integrální helma je presne to, čo potrebuje. 

Integrálna helma Troy Lee Designs D3 Fiberlite Vertigo


Kombinéza na bicykel je už vyšší level, ale rovnako dobrý darček pre bikera ako tie ďalšie. 

Top tip na záver

Novinka v našej ponuke cyklotrenažér pre borcov, ktorí si chcú zamakať aj doma. Trenažér je schopný akéhokoľvek tréningu, a to až do výkonu 1500 W a 15% stúpania. Je to vlastne posilovací stroj, ktorým urobíš radosť akémukoľvek cyklistovi, ktorý si chce udržať, alebo zlepšiť kondičku na triky, ale aj na dlhé MTB trasy. Ako si dajú poriadne do tela, tak sa môžu tešiť na poriadny zdravý spánok. Aby sa im lepšie zaspávalo, môžete im pomôcť aj s vybavením spálne, ako je luxusný nový matrac pre športovcov, anatomický vankúš alebo prikrývka.

Cyklotrenažér Saris H3

Super cyklo darček pre nerozhodných

Túžíš potešiť cyklistu originálnym darčekom, ale nestíháš, alebo proste nemáš 100% istotu, čo by sa jej, alebo jemu hodilo? Siahni po dárčekovom poukaze! Obdarovaný si tak v kľude a podľa vlastného vkusu a potrieb vyberie, čo sa mu hodí, a ty zlízneš smotanu. Darčekový poukaz môžeš zakúpiť na akúkoľvek čiastku. Naviac sa blýskne pod stromčekom aj svoujou designovou podobou. 

Darčekový poukaz v akejkoľvek hodnote


Kedykoľvek ti s čímkoľvek poradíme
! Stačí sa ozvať , alebo prejsť náš web a s cyklo darčekmi máš vystarané minimálne na ďalších troch Ježíškov.